Lämna in inkomstuppgifter som förtroendevald

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

I den här tjänsten kan du som är förtroendevald í kommunen lämna in inkomstuppgifter till Lönecenter. Det gör du för att du ska få rätt ersättning när du deltar i sammanträden inom ramen för ditt förtroendeuppdrag.

Du ska intyga din inkomst inför varje ny mandatperiod, när du fått ny lön (ofta en gång per år) eller om du blivit ombedd att göra det.

Så fungerar tjänsten
Logga  in i tjänsten med e-legitimation. Beroende på om du är arbetstagare eller egenföretagare intygar du dina inkomstuppgifter med olika dokument. Om du är arbetstagare kan du lämna in en lönespecifikation, eller motsvarande dokument. Om du har inkomst från en enskild firma kan du till exempel intyga din inkomst genom intyg från revisor, slutskattesedel eller bokslut.

Här kan du läsa mer om Arvodesreglemente för förtroendevalda i kommun (öppnas i ny flik).

Lämna inkomstuppgifter till barnomsorg
Den här tjänsten ska bara användas av förtroendevalda. Om du ska lämna in inkomstuppgifter för barnomsorg gör du det i den här tjänsten:

Mina sidor

Du kan följa ditt ärende och kommunicera med handläggaren via funktionen Mina sidor. 

Spara ärende

Du har möjlighet att spara ditt ärende och återuppta det vid ett senare tillfälle. Spara ärendet genom att klicka på "Spara ärende" i e-tjänsten. Logga in på Mina sidor för att återuppta ett sparat ärende. 

Frågor om e-tjänsten

Kundtjänst
kundtjanst@skelleftea.se
0910-73 50 00

Personuppgiftsansvarig

Nämnden för support och lokaler

Följande behövs för e-tjänsten

  • Du har e-legitimation
  • Du är förtroendevald politiker i Skellefteå kommun

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa